Jon G. Olsen gjenvalgt som styreleder i Musikkens studieforbund

- Norge trenger aktive, velfungerende studieforbund. Musikkens studieforbund er et veldrevet, effektivt og velfungerende studieforbund. Vi er spesialister på lokalt musikkliv, sa styreleder Jon G. Olsen i sin åpningstale til Musikkens studieforbunds Representantskapsmøte i Molde 20. mai. Han ønsket mer enn 70 delegater og observatører velkommen til behandling av årsmelding, regnskap og en ny felles Strategi- og handlingsplan 2017- 2019 for MSF og Norsk musikkråd.

Vellykket SMIA erfaringskonferanse 20. januar

SMIA har engasjert mange frivillige musikkentusiaster over hele landet. 20. januar samlet 40 prosjektansvarlige og prosjektmedvirkende seg til utveksling av erfaringer og gode ideer til videre arbeid. Samlingen var lagt til Ringnes festsal i Oslo, og dagen ble virkelig inspirerende fra ende til annen.

Lag og medlemsorganisasjoner i Musikkens studieforbund har hatt en økning i kurstimer på 4,58 prosent i 2015. Vi ser økt kursaktivitet i mange fylker, og er glade for at stadig flere lokale lag registrerer si