Kurstilskuddene utbetalt!

Vi har nå utbetalt 7 230 000 kroner i kurstilskudd fordelt på over 1800 kurs høsthalvåret 2017. Mer enn 1200 lokale arrangører får med dette tilskudd i kassa for å fortsette den viktige opplæringsaktiviteten over hele landet.

Tallenes tale er klar: Opplæring i musikk er mer etterspurt enn noen gang, innen alle sjangere, i alle deler av landet!

Musikkens studieforbund (MSF) har nå rapportert alle kurstimer for 2017. Det har vært kurs i alle landets fylker, og i 266 kommuner. Samlet har medlemslagene gjennomført over 3500 kurs på til sammen 184 000 timer, en økning på 2% fra foregående år.

Vellykket SMIA erfaringskonferanse 20. januar

SMIA har engasjert mange frivillige musikkentusiaster over hele landet. 20. januar samlet 40 prosjektansvarlige og prosjektmedvirkende seg til utveksling av erfaringer og gode ideer til videre arbeid. Samlingen var lagt til Ringnes festsal i Oslo, og dagen ble virkelig inspirerende fra ende til annen.