Tilskudd til landsomfattende kurs i MSF - søknadsfrist 29. februar

Medlemsorganisasjonene i Musikkens studieforbund kan nå søke ekstra tilskudd til sine landsomfattende kurs som skal gjennomføres i 2016.
For landsomfattende kurs gjelder samme regler for antall kurstimer og deltakere som for ordinære voksenopplæringskurs innenfor lov om voksenopplæring.

Enkeltstående lag (kor, band osv) kan IKKE søke ekstra tilskudd gjennom denne ordningen.
Søknad sendes på eget skjema til msf@musikk.no innen 29. februar.

Representantskapsmøte MSF - 29. mai 2015 i Hamar kulturhus

Representantskapet er Musikkens studieforbunds høyeste organ. I representantskapet møter delegater fra medlemsorganisasjonene og studieforbundets fylkesledd.
Representantskapsmøte med forhandlinger og valg avholdes hvert annet år. I mellomåret møtes delegatene for å behandle studieforbundets regnskap.

Representantskapsmøtet 2015 ble avholdt fredag 29. mai i 2015 i Hamar kulturhus. Samme sted og samme helg hadde Norsk musikkråd sitt Musikkting.

Søknadsskjema Pedagogisk utviklingsarbeid i MSF - 2015 -2016 - ikke aktivt skjema

Medlemsorganisasjoner og fylkesledd i Musikkens studieforbund kan søke støtte til pedagogisk utviklingsarbeid innenfor voksenopplæring. For perioden 2015-2016 er det gitt tilskudd til 14 utviklingsprosjekter. Prosjektrapporter fra disse vil bli publisert her når prosjektene er avsluttet høsten 2016.

Det er foreløpig ikke åpnet for søknad til MSF om tilskudd til pedagogisk utviklingsarbeid fra 2017.