Vellykket SMIA erfaringskonferanse 20. januar

SMIA har engasjert mange frivillige musikkentusiaster over hele landet. 20. januar samlet 40 prosjektansvarlige og prosjektmedvirkende seg til utveksling av erfaringer og gode ideer til videre arbeid. Samlingen var lagt til Ringnes festsal i Oslo, og dagen ble virkelig inspirerende fra ende til annen.

Søknadsskjema Pedagogisk utviklingsarbeid i MSF - 2017 - 2018

Medlemsorganisasjoner og fylkesledd i Musikkens studieforbund kan søke støtte til pedagogisk utviklingsarbeid innenfor voksenopplæring. For perioden 2017-2018 er det en samlet ramme på kr. 700 000 for tilskudd.

Søknadsfrist for tilskudd til pedagogisk utviklingsarbeid 2017-2018 er fredag 10. februar 2017.

Tilskudd vil bli fordelt på styremøte i MSF i uke 10.